2011. március 26., szombat

Doha, Katar

Nem akartam blogot írni. De kezdek álmos lenni, és csak 02:30-kor indul a gépem, viszont találtam internet, így mégis írok. Az milyen már hogy a mikooly.blogspot.com foglalt???? :) Na mindegy, kitaláltam valami TÖK MÁST. Bocsánat a megjelenésért, de arra már tényleg nem volt energiám így hirtelen.

Mi volt eddig:
Danival irány Ferihegy Kis Mikivel, aztán ő elviszi haza a kis kedvencemet. Remélem vigyáz rá(!!) :)
Becsekk, kedvesek, 50 fragile matrica a deszkán, király, nem kell fizetni (összesen 15 kiló a cuccom, deszkástul), aztán ahogy kinyílik a security utáni kapu, megcsap az összekeverhetetlen Duty-free illat! Végre kezdődik megint, utazom egyedül a világ másik felére!! JUHUUUUU! :) De ó, TRAGÉDIA! Nincs Jäger a szörf náci koktélhoz! Bacardi sincs, úgyhogy marad Morgan Kapitány, hátha találkozom valaki szimpatikus alakkal, akivel érdemes lesz elfogyasztani! :)

Parliament
A repülő király, kényelmes, szép, USB port a képernyő mellett, stb. Mellettem nem is ülnek, de kettővel arrébb Piroska néni kezd el beszélgetni velem, hogy ő az unokáját Hong-Kongban, aki delfinekkel.

Piroska néni
A magyaron kívül más nyelvet nem beszél, úgyhogy megígérem, hogy majd átkísérem a dohai reptér útvesztőjén, és felteszem a gépre (később ez meg is történik). Amúgy az unokák zseniálisak: kis kártyákat adnak neki, aminek az egyik oldalán rá van írva, hogy pl.: "Kérem, egy kicsit túl melegem van", a kártya hátán ugyanez angolul, amit meg lehet mutatni a külföldinek. Ilyenből persze elég sok van nála. Persze mellettem nincs rá szükség :)

Aztán átrepülünk a Kárpátokon,
Kárpátok

majd bukaresti stop-over, és irány Doha, a sivatag közepe, ahova iccaka szállunk már le. Érdekes hely ez, én mondom.

5 dolog, amiből gyanús lehet, hogy Katarban vagy:
1. Az autópályák ki vannak világítva keresztül az egész sivatagon
2. A repülők mellett versenyautók várnak leszállításra
3. Egyre több embert látsz tetőtől talpig törölközőben, okostelefonnal a kezében
4. A reptéri szervízautók (!) 7-es BMW-k
5. A közép-európai modell lányok lényegesen nagyobb arányban vannak jelen, mint Közép-Európában. Vajon mit kereshetnek itt?? :)

Nem lesz ez így jó, hogy semmi sem történt, és már megint regényt írok...

2 megjegyzés:

  1. Írj. Még. Sokat.

    Nekünk, akik a szürke hétköznapokban tartjuk a frontot :)

    VálaszTörlés
  2. Riszpekt, és köszönjük!

    Tényleg írjál :D

    VálaszTörlés