2011. április 6., szerda

Bali - Márk búcsú

Sanurból taxival vissza Kutára, hova máshova, mint a Fat Yogiba?! Hullámok nincsenek, csak szemét, úgyhogy inkább eszünk. :) A sok-sok indoznéz kaja után irány a meki (!), és a fantasztikus vacsorát a medencében levő víz alatti bárszékeken ülve költjük el. Találkozunk egy jakartai építő mérnökkel, aki mond érdekeseket, de már nem emlékszem rá, hogy miket. :)
Most először egy emeleti szobában lakunk, előttünk a lombkorona, egy kis denevér repked, majszolva a nektárt a virágokból (már este van). Hipp-hopp a jäger is elfogy, és mivel Márk utolsó napja van, nem tudjuk elsumákolni a bulit sem. Irány a fő utca, kb. 15 perc gyalog. Márk beleszeret egy boardshort-ba, amit kénytelenek vagyunk megvenni. Ez két dolgot jelent:
  1. séta vissza a Fat Yogiba, aztán vissza a központba, összesen fél órában,
  2. Márk egész este úgy bulizik, hogy az új gatya be van tűrve az övébe :)
A pénzváltók este rekordot döntenek: négyből négy próbál átverni! Mindegyiktől kb. 23,6%-kal leszek idegesebb. Annyira pofátlanok, hogy amikor rájuk sütöm, hogy csalnak, de leszarom, mostmár adják a rendes lóvét, ők azt mondják, hogy akkor nincs üzlet!! A végén már elküldöm őket a picsába. Konkrétan nem tudtunk pénzt váltani. Aztán újabb ötlet, újabb túra: vissza haza megint, kártya, autómata, aztán irány vissza partizni. A Sky Garden-ben csak 70.000 a long island, azért viszont cserébe olyan L.I.-t kapunk, amiben a rövidek egy műanyag flakonban vannak összekeverve! :D Flakonból két deci a pohárba, tetejére pici kóla, a lime-ot nekem kell kérni hozzá. Hát kb. olyan kategória, mint a Milánói Mérgező L.I. Márk előbb megy haza, tekintve hogy fél négykor indulnia kell, mire én hazaérek, ő már nincs sehol. Ő persze emlékszik rá, hogy amikor hazaért, akkor én ott aludtam. Nem lesz könnyű eldönteni, melyik memóriakirály emlékezik jobban! :D
A méreg megteszi a hatását: a következő fél napot ágyban töltöm, egy adag chips, egy kóla, és számtalan epizódnyi Death Note társaságában. Aztán elhatározom hogy kinézek Balanganra (lásd a térképet valamelyik előző bejegyzésből), de nincs erőm motort bérelni, ezért taxival megyek szörfözni (!!!) :D A hullám szar, két óra nézelődés után taxival vissza, de lefoglalom Man Sis kunyhójának óceánra néző szobáját másnapra.

1 megjegyzés:

  1. Fatter, az este ugyan nem teljesen tiszta de ha miutan megvettem boardshortot meg egyszer visszamentunk kartyadert miert nem raktam le Yogiban?

    VálaszTörlés