2011. április 6., szerda

Lombok -> Gili

Gondoltam, a szép képek meg videók színessé tennék az oldalt, de azok még inkább nélkülözhetők, hisz van fantáziátok. Majd kirakom valamikor az albumokat, vagy aki kiváncsi, az átugorhat hozzám, és egy jó citromos Gösser mellet megmutatom a legjobban sikerült 50-et. Szóval most inkább leírom, hogy mi történt az elmúlt igazából fogalmam sincs hány napban.
Lombokon a második reggel is jól telt: felkeltünk 6-kor, müezin, madárcsicsergés, stb. Jeremy jött 6:30-ra, irány Gerupuk, ahol Baharral, és csónakjával irány a törés. Nem tökölök a képekkel, itt van egy a netről: http://images.travelpod.com/users/beachbum78/pura-vida.1153234800.6.jpg
Érdekes így az öböl közepén szörfözni, a legközelebbi part kb. 1km-re van, csak néhány hajó jelenti a viszonylag biztos pont. Miután jól kiszörföztük magunkat, leszerveztük a taxit a sziget északi részébe, ahonnan ment a hajó a Gili-szigetekre. Az út megint eszméletlen szép, magas hegyeken át vezet, így nem csak rizsföldek vannak, hanem nagy dzsungelek, sok szakadékkal, a szakadékok peremén majmokkal. Aztán a kikötővárosban megint megpróbáltak ránksózni jegyeket kb 40 percen keresztül, elég erős pszichikai terrorral fejenként 180.000 rúpiáért, de aztán kitartottunk, és mentünk ócsón.

2 megjegyzés:

  1. Minden link hivatkozásba kéretik beírni, hogy target="_blank"
    Kösz, így nem kell mindig visszát nyomnom, régebbi bejegyzések stb.

    VálaszTörlés
  2. Nem ígérem meg, hogy emlékezni fogok, de van rá valami minimális esély.

    VálaszTörlés